Daisy Cupcakes, una “bakery” a la Garriga

0
Cupcakes 01 BQ

Fa unes setmanes obria a la Garriga Daisy Cupcakes, una bakery. I diem bakery i no “forn”, en tant que la proposta d’aquest establiment és diferent. Segons la Marga, la propietària, es tracta d’oferir una pastisseria de fantasia, creativa i personalitzada. Aquesta creativitat es manifesta en el principal oferiment de la botiga: cupcakes.

Aquests dolços elaboradament adornats, de tradició anglosaxona, s’assemblen a les nostres magdalenes, però estan ben lluny de ser una senzilla magdalena. De fet, cupcake significa literalment “pastís de tassa”, no “magdalena”, que es traduiria a l’anglès com muffin. I és que cadascuna d’aquestes postres és un pastís en miniatura: al seu interior podem trobar-hi des del tradicional pa de pessic fins a propostes tan originals com una mousse de xocolata amb trossos de mango, passant per versions en miniatura de postres com un tiramisú. La decoració de fantasia és tan important com un interior elaborat amb molta cura i ingredients de qualitat.

Daisy Cupcakes ofereix, a més a més, una àmplia selecció de productes importats, tals com tes, infusions, pastes i aperitius anglesos, xocolates de degustació belgues o gelats italians. Tot el que hi ha a la botiga es pot degustar allà mateix, a més de comprar per a endur. Ofereixen, també, les seves elaboracions per encàrrec, i donen vida tan a cupcakes com pastissos personalitzats segons el disseny que busqui el client. Properament, a més, oferiran cursos per aprendre a elaborar aquestes “magdalenes” i vendran el material i els ingredients necessaris.

La botiga vol esdevenir un espai diferent a la Garriga, on degustar cupcakes, gaudir d’infusions i sucs o dur-hi infants a jugar en una zona habilitada especialment. Fins i tot es poden organitzar festes privades per encàrrec. La Marga confia en el boca-orella com la millor publicitat i resta a disposició de tots els garriguencs que vulguin acostar-se a provar els seus pastissos.

Poden visitar la Bakery al Carrer Banys número 123 (davant dels pisos verds), o bé contactar-hi per telèfon al 636 553 652. A internet, poden trobar més informació a www.mydaisycupcakes.net o al Facebook de la botiga. També s’hi poden posar en contacte al seu correu electrònic: daisycupcakes@gmail.com

Marc Bellmunt

Cupcakes 02 BQ

 Cupcakes 03 BQ

 Cupcakes 04 BQ

 Cupcakes 05 BQ

 Cupcakes 06 BQ

 Cupcakes 07 BQ

Cupcakes 08 BQ

Article anteriorOpinions de personatges de reconeguda vàlua i experiència
Article següentJornada de Portes Obertes a la Torre del Fanal
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.