L’Olímpic consuma el descens

0
logo_olimpic

L’empresa era gairebé impossible i finalment s’ha sucumbit al destí, doncs després del meritori empat a un gol d’aquest cap de setmana davant el Sabadell Nord –quart classificat– el primer equip de l’Olímpic la Garriga diu adéu matemàticament a l’aventura de la Segona Catalana després d’un any duríssim. Així, a falta de dues jornades per acabar la temporada, els nois de Toni Cruz tornen a Tercera, on ja van jugar l’any passat, amb l’esperança de lluitar novament per l’ascens i que aquesta categoria els vegi jugar tan sols durant un curs.

Aquest cap de setmana, però, encara s’ha de disputar el penúltim partit de la competició davant el Sabadell F.C., líder del grup IV, que podria guanyar matemàticament l’ascens a Primera Catalana al Municipal de la Garriga si aconsegueix puntuar. Serà, doncs, el darrer partit de l’any de l’Olímpic davant la seva afició, que, de ben segur, els reconeixerà l’esforç de tota la temporada.

Jornada_32_res_i_class

Article anteriorLa Garriga viurà el Corpus amb 28 catifes de flors
Article següentOpinions de personatges de reconeguda vàlua i experiència
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.