La Colla Gegantera de la Garriga la farà grossa el proper cap de setmana

0
Colla_Gegantera

El proper dissabte 24 i diumenge 25 de maig tindrà lloc la XXIV Trobada de Gegants a la Garriga i està prevista una festassa amb un bon grapat d’activitats per a tots els públics, entre les que destaquen un correfoc i correaigua, un taller de capgrossos i la trobada que tindrà lloc diumenge. A més a més, aquell diumenge també es farà un esmorzar de les colles convidades a dos quarts de nou del matí, per donar pas, a les deu, a la Plantada de Gegants i al posterior Cercavila de dos quarts de dotze pels carrers més cèntrics.

El correfoc, que anirà a càrrec del Front Diabòlic de la Garriga i comptarà amb la presència del gegantó Garric, recorrerà els carrers de la Garriga, sortint des de la plaça de l’Església, passant pel passeig dels Til·lers, la plaça de les Oliveres, el carrer Nostra Senyora de la Salut i el carrer Samalús i acabarà a la plaça de Can Dachs.

Podeu veure l’esdeveniment del que ha creat la Colla Gegantera de la Garriga a Facebook.

Article anteriorMés Primavera Poètica aquest cap de setmana
Article següentLa independència, sense els pixats al ventre
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.