Distincions de prestigi a les garriguenques Laia Guinjoan i Concepció Mata

0
230

Ahir dimecres 15 de maig dues garriguenques varen ser distingides amb dos guardons de prestigi: la Creu de Sant Jordi i Vallesana de l’any.

Concepció Mata, assitent social de professió que viu a la residència Residència Llar Nostra Senyora del Pilar de la Garriga des de l’any 2000, va ser distingida amb la Creu de Sant Jordi “Pel seu treball a favor de les persones i les famílies en risc d’exclusió, a Catalunya i, durant dotze anys, a Xile”. De la seva trajectòria destaca el seu paper com a fundadora, l’any 1979, de la Fundació Centre Obert Joan Salvador Gavina, que realitza, des del barri barceloní del Raval, una tasca valuosa de suport als més desafavorits, i especialment als infants i als joves.

Per altra banda, Laia Guinjoan fou distingida, també ahir, amb el títol de “Vallesana de l’any 2012”, distinció atorgada pels lectors de El 9 Nou. Guinjoan és la responsable del Gran Recapte que organitza el Banc dels Aliments de Barcelona des de fa quatre anys amb la finalitat de recollir menjar per a ser distribuït, posteriorment, a menjadors socials.

realitza, des del barri barceloní del Raval, una tasca valuosa de suport als més
desafavorits, i especialment als infants i als joves.

 

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.