Distincions de prestigi a les garriguenques Laia Guinjoan i Concepció Mata

0
mata_guinjoan

Ahir dimecres 15 de maig dues garriguenques varen ser distingides amb dos guardons de prestigi: la Creu de Sant Jordi i Vallesana de l’any.

Concepció Mata, assitent social de professió que viu a la residència Residència Llar Nostra Senyora del Pilar de la Garriga des de l’any 2000, va ser distingida amb la Creu de Sant Jordi “Pel seu treball a favor de les persones i les famílies en risc d’exclusió, a Catalunya i, durant dotze anys, a Xile”. De la seva trajectòria destaca el seu paper com a fundadora, l’any 1979, de la Fundació Centre Obert Joan Salvador Gavina, que realitza, des del barri barceloní del Raval, una tasca valuosa de suport als més desafavorits, i especialment als infants i als joves.

Per altra banda, Laia Guinjoan fou distingida, també ahir, amb el títol de “Vallesana de l’any 2012”, distinció atorgada pels lectors de El 9 Nou. Guinjoan és la responsable del Gran Recapte que organitza el Banc dels Aliments de Barcelona des de fa quatre anys amb la finalitat de recollir menjar per a ser distribuït, posteriorment, a menjadors socials.

realitza, des del barri barceloní del Raval, una tasca valuosa de suport als més
desafavorits, i especialment als infants i als joves.

 

 

Article anteriorDe nou, el Dinar de Germanor del PSC la Garriga
Article següentPrioritat a les retallades i especulacions comptables del govern d’Artur Mas
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.