Actuacions arqueològiques a Ca l’Oliveró i a Can Terrers

0
forn

Darrerament s’han realitzat dues intervencions arqueològiques a la Garriga. La primera d’aquestes s’ha fet al forn d’obra de la masia de ca l’Oliveró, el qual s’estima que data del segle XVIII. L’actuació ha consistit en la restauració d’una de les parets cantoneres del forn, i s’ha fet conjuntament entre la brigada i l’empresa Arrago SL, sota la direcció de David Molina.

L’altra intervenció, que encara s’està realitzant i  que és probable que duri uns quants dies més, es localitza a la vil·la romana de Can Terrers. Concretament es netejaran les estructures existents i es restauraran els enderrocaments emprant pedres del mateix emplaçament i s’adequaran el terres d’alguns àmbits, amb geotèxtil i gavetes.

Com en el cas anterior, l’actuació s’ha fet conjuntament entre la brigada municipal i l’empresa Crat Conservació i restauració SCP, sota la direcció de les restauradores Dèbora Iglesias i Isabel Parra.

Fotografia: Forn de ca l’Oliveró (Ajuntament de la Garriga)

Article anteriorPrioritat a les retallades i especulacions comptables del govern d’Artur Mas
Article següentSegon concert del Festival de Jazz i més activitats musicals pel cap de setmana
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.