Concepció Mata, veïna de la Garriga, rep la Creu Sant Jordi 2013

0
concepci_mata

La Generalitat ha concedit la Creu de Sant Jordi 2013 a Concepció Mata i Fuentes (Vilafranca del Penedès, 1928), que des de l’any 2000 viu a la Residència Llar Nostra Senyora del Pilar de la Garriga.

Concepció Mata ha estat distingida pel seu treball a favor de les persones i les famílies en risc d’exclusió, a Catalunya i, durant dotze anys, a Xile. Dins la seva trajectòria destaca el seu paper com a fundadora, l’any 1979, de la Fundació Centre Obert Joan Salvador Gavina, que realitza, des del barri barceloní del Raval, una tasca valuosa de suport als més desafavorits, i especialment als infants i als joves.

“No m’ho esperava”, ha explicat Concepció Mata, que assegura estar “molt contenta” de rebre aquest reconeixement. Per a Mata una de les grans satisfaccions és veure com, a dia d’avui, el Centre Obert Joan Salvador Gavina segueix funcionant i donant suport a la gent que més ho necessita. “Sempre m’ha agradat ajudar els altres”, afegeix, tot recordant que va iniciar els seus estudis d’assistent social a Barcelona “per vocació” i trencant amb tota una tradició de negoci familiar a Vilafranca.

L’acte de lliurament de la Creu de Sant Jordi 2013 tindrà lloc avui 15 de maig a les 19:30 hores al Palau de la Generalitat. La Creu de Sant Jordi és un dels màxims reconeixements que pot rebre una persona o una entitat per part de la Generalitat de Catalunya, que ha distingit amb aquest guardó 25 personalitats i 15 entitats del país.

OAMC

Article anteriorArriba el Corpus 2013
Article següentZona vermella d’aparcament a la Garriga?
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.