Arriba el Corpus 2013

0
Corpus_2013_cartell

La festa més mediàtica de la Garriga ja s’albira a l’horitzó i ja s’han fet públics els detalls que la conformen. Sense anar més lluny, 28 serà el nombre total de catifes que engalanaran els carrers del poble el diumenge dia 2 de juny –una més que en l’edició de l’any passat–, així com dos altars i un mural de flors i la tradicional font de l’ou com balla. A l’espera, doncs, de ser declarada per part de la Generalitat Festa Tradicional d’Interès Nacional, el Corpus d’enguany promet tornar a ser ben lluït i participat, sempre que el temps hi acompanyi.

Tot i que el dia més concorregut és sempre, òbviament, el de les catifes al carrer, les activitats de la festivitat duren ben bé deu dies i comencen dissabte dia 25 de maig. Entre les diverses opcions que hom podrà gaudir en destaca la que donarà el tret de sortida al Corpus 2013: la 24a Trobada de gegants de la Garriga. A més, enguany també hi haurà Correfoc i Correaigua, també el dia 25, a càrrec del Front Diabòlic de la Garriga. El Cor Americantus oferirà la Misa Encarnación (barroc americà) a la capella de les Germanes Franciscanes el diumenge dia 26.

Dimecres 29, Joan Vives oferirà la conferència “Les estacions d’Antonio Vivaldi, música festiva per cantar a la natura” i tres grups garriguencs de rock actuaran el divendres 31. A més, també hi haurà un concert vermut i taller de swing el diumenge 2. Tot plegat, sumat a la 28a edició del concurs d’aparadors i cartells, les visites guiades als llocs més destacats de la Garriga o exposicions de projectes de catifes de les escoltes del poble, entre d’altres.

Com a novetat destacada de la festa d’enguany del dia 2 de juny, a més a més, es farà un instawalk (recorregut) amb usuaris d’Instagram organitzada per Ràdio Silenci.

Per a més informació, es pot consultar la pàgina web del Corpus la Garriga o bé el seu Facebook oficial.

Article anteriorUn assessor del govern alemany defensa el dret de secessió de Catalunya
Article següentConcepció Mata, veïna de la Garriga, rep la Creu Sant Jordi 2013
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.