Un assessor del govern alemany defensa el dret de secessió de Catalunya

0
ANC LG_logo_web

Roland Vaubel, assessor del Ministeri d’Economia del govern alemany i professor de la Universitat de Manheim, en un estudi recent titulat “L’economia política de la secessió a la Unió Europea”, considera que els guanys d’aquests processos seran més grans, per a totes les parts, que no pas els inconvenients.

“No hi hauria problemes de drets humans si Escòcia, Catalunya, el País Basc, Galícia, Flandes, Còrsega, el Sud del Tirol o la Macedònia grega s’independitzessin. L’article 2 del Tribunal de la UE protegiria les minories amb més eficàcia si obligués els Estats membres a garantir el dret de secessió de les seves regions, de la mateixa manera que l’article 50 assegura als Estats membres el dret d’anar-se’n de la Unió”.

T’interessa saber com pot beneficiar-te una Catalunya independent? Tens dubtes que t’agradaria aclarir…? Contacta’ns a lagarrigaperlaindependencia@gmail.com o a través del nostre Facebook. I recorda que, si ho vols, et convidem a berenar a tu i als teus acompanyants per a parlar-ne amb calma.

ANC la Garriga

Berenars_ANC_Cartell

Article anteriorPolíticament incorrecte
Article següentArriba el Corpus 2013
Treballar unint forces per arribar a tenir una Catalunya independent. La delegació garriguenca treballa per ampliar i arribar al màxim número de garriguencs, sumant l’esforç i la feina de tothom per a caminar cap a la independència de Catalunya.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.