Piulades garriguenques a la fresca a favor de l’Estat propi

0

Un dia més, la Garriga ha viscut un acte festiu i reivindicatiu a favor de la independència de Catalunya, aquest cop organitzat per un conjunt de tuitaires que varen “enredar” en Pep Salsetes per tal que cuinés una enorme paella popular al bell mig del Passeig del poble. Això, sumat a la música en directe a les escales d’El Patronat dels Showarma i els faläfels o un concurs de llançament de DNI espanyol, va entretenir el públic assistent en el que ja és la vuitena edició d’unes trobades itinerants que s’organitzen a través de la xarxa social Twitter cada dia 11 de cada mes.

De fet, el guanyador del concurs de llançament del document d’identitat va aconseguir que la targeta arribés més enllà dels 10 metres, fent-se mereixedor, així, d’una botifarra garriguenca de premi. I no tan sols això, sinó que inclús algun mitjà de comunicació d’àmbit estatal també se n’ha fet ressò.

La jornada, a més, també ha servit per presentar una nova campanya anomenada Matrícula per la independència que pretén equipar el màxim de cotxes possible amb un adhesiu que rebla, just dessota la matrícula: Catalunya Nou Estat Independent d’Europa.

*Vídeo de Josep Layola

Article anteriorEl consistori garriguenc obre un compte a la banca ètica
Article següentPolíticament incorrecte
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.