L’Olímpic torna a punxar i és a un pas de baixar de categoria

0
logo_olimpic

No va haver-hi sort en el partit més decisiu de la temporada i el primer equip de l’Olímpic la Garriga va empatar a dos contra el Sallent, rival directe en la lluita per la permanència que marca la línia vermella amb 38 punts. Aquest empat no satisfà cap dels dos equips, doncs el Sallent hagués pogut sortir del pou avançant el San Lorenzo i l’Olímpic s’hagués acostat a 6 punts del catorzè, mantenint així encara les opcions de quedar-se a Segona Catalana.

Malauradament, però, ara tan sols resten 9 punts per disputar-se i només un miracle faria mantenir la categoria els nois de Toni Cruz, ja que la distància amb la salvació és de 8 punts. De totes maneres, els garriguencs lluitaran fins el final, també en el proper partit a casa del quart classificat, el Sabadell Nord, el cap de setmana vinent.

Jornada_31_res_i_class

Jornada_31_Res

Article anteriorExposició de l’EMAD a l’Espai d’Arts de Roca Umbert
Article següentEl consistori garriguenc obre un compte a la banca ètica
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.