El consistori garriguenc obre un compte a la banca ètica

0
TRIODOS_BANK_1

Triodos Bank, entitat financera amb més de trenta anys d’experiència com a banca ètica i sostenible, ha estat l’escollida per a obrir un compte corrent des de l’Ajuntament de la Garriga en la línia de la seva política que pretén impulsar en l’àmbit local “un canvi de model econòmic fonamentat en valors democràtics, transparents i solidaris”. Des d’aquest compte d’estalvi s’efectuaran els pagaments a empreses proveïdores, entre d’altres operacions.

Aquest innovador model de negoci bancari es basa, principalment, en la transparència, combinant la rendibilitat financera amb la social i mediambiental. D’aquesta manera, els estalvis dels clients de Triodos Bank i d’altres entitats financeres d’aquest estil els permet finançar iniciatives innovadores que repercuteixin en les persones i el medi ambient, a banda de ser perfectament rendibles.

Article anteriorL’Olímpic torna a punxar i és a un pas de baixar de categoria
Article següentPiulades garriguenques a la fresca a favor de l’Estat propi
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.