La FUMH acosta Verdi i Wagner a la Garriga

0
FUMH_Bicentenari

Amb motiu del bicentenari del naixement dels compositors d’òpera Giuseppe Verdi (Roncole, Itàlia, 1813) i Richard Wagner (Leipzig, Alemanya, 1813) la Fundació Universitària Martí l’Humà ha decidit commemorar tal efemèride amb unes audicions musicals i conferències els dies 6 i 7 de juny a càrrec de Sílvia Rovira, presidenta de l’Associació d’Amics de l’Òpera del Vallès Oriental. D’aquesta manera, la casa modernista amb aires gòtics de Can Raspall acollirà aquesta nova activitat de l’Aula de la Universitat a l’Abast (AUA) i aproparà al públic assistent l’obra de dos dels referents musicals més importants del segle XIX i de tota la història.

Dijous 6 i divendres 7 de juny, doncs, de 18:30 a 20:30 h., tothom qui ho desitgi podrà inscriure-s’hi per un preu de 15 € trucant al telèfon 93 860 50 60 de la FUMH. Els membres de l’AUA que s’hi apuntin abans del dia 25 de maig tindran l’entrada gratuïta. (Places limitades per rigorós ordre d’inscripció).

Article anteriorTercera posició del Club de Ball Esportiu de la Garriga al campionat d’Espanya
Article següentLa Copa Primavera arriba a la fase decisiva
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.