La Copa Primavera arriba a la fase decisiva

0
136

El nou torneig del futbol sala de la Garriga ja ha donat per acabada l’etapa dels partits de grup i avui divendres començaran els enfrontaments directes de vuitens de final que deixarà fora del campionat els equips que no superin els seus duels. Les eliminacions se succeiran a partit únic fins arribar a la final del divendres 24 de maig al pavelló de Can Violí i, just després, el dilluns dia 27, començarà el ja tradicional torneig de Futbol 7 a les instal·lacions del Camp Municipal de Futbol de la Garriga, prèvia inscripció dels equips per 125 euros.

En les imatges adjuntes s’hi pot veure la classificació final i els resultats dels partits de grup, així com els propers enfrontaments de la Copa Primavera.

Copa_primavera_eliminatories_01

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.