Exposició de l’EMAD a l’Espai d’Arts de Roca Umbert

0
emad_25_anys

L’Espai d’Arts de Roca Umbert (Granollers) va acollir, aquest dimecres, la inauguració de l’exposició “EMAD, 25 anys fent projectes”. La mostra, oberta fins al 18 de maig, apropa al públic un recull dels projectes i obres finals realitzats al llarg d’aquests 25 anys pels alumnes de disseny gràfic, industrial, d’interiors i del moble de l’Escola Municipal d’Art i Disseny de la Garriga (EMAD).

L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral; el regidor d’Ensenyament de la Garriga, Albert Jiménez, i el director de l’EMAD, Ricard Andrés. El fil conductor de la mostra és el procés creatiu que segueixen el alumnes a l’hora de crear un projecte final.

Paral·lelament, set alumnes de 2n de Gràfica Publicitària de l’EMAD desenvolupen, fins al mes de juliol, el seu projecte final i la seva creativitat en un dels tallers de producció de l’Espai d’Arts de Roca Umbert, conegut com el Pont.

L’exposició “EMAD, 25 anys fent projectes” s’emmarca dins del programa de celebració dels 25è aniversari del centre, que també inclou un acte institucional que tindrà lloc avui divendres 10 de maig a les 18 hores a la Sala de Plens de l’Ajuntament de la Garriga, així com la inauguració de l’exposició “25 any de l’EMAD -Fusta i moble 2013”, a les 19 hores a la Sala Andreu Dameson.

OAMC

Article anteriorLa Copa Primavera arriba a la fase decisiva
Article següentL’Olímpic torna a punxar i és a un pas de baixar de categoria
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.