Tercera posició del Club de Ball Esportiu de la Garriga al campionat d’Espanya

0
130

L’Hospitalet de l’Infant (Tarragona) va acollir el passat cap de setmana el Campionat d’Espanya de Clubs de Ball Esportiu on vint-i-cinc equips competien per ser el millor de l’Estat. Entre aquests vint-i-cinc aspirants s’hi trobava el Club de Ball Esportiu de la Garriga, que va aconseguir pujar al podi en tercer lloc tot just per darrera dels guanyadors, Swing Manresa, i dels segons classificats, Pasbàsic, d’Alella.

En les dues modalitats en què es va competir el passat dissabte, Balls Estàndards i Balls Llatins, les nou parelles de diferents grups d’edat que formaven l’equip del CBE la Garriga van oferir un gran nivell, aportant puntuacions per a la classificació general del club.

Amb aquest gran resultat, doncs, el CBE la Garriga se situa en un lloc destacat del mapa del panorama del ball esportiu.

Fotografia d’Interdansa, CBE la Garriga

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.