El Consell d’Infants crea una ruta de geocaching a la Garriga

0
consell_infants

El Consell d’Infants de la Garriga, integrat per 15 alumnes de 5è i 6è del municipi, es va reunir ahir dimarts a la Sala de Plens per treballar en el projecte de creació d’una ruta de geocaching per conèixer el poble. Amb aquesta activitat els infants dissenyaran un itinerari que es podrà seguir a través de receptors de GPS (mòbils) i que permetrà mostrar com és la Garriga als ulls dels més petits. El projecte convida els nens i nenes a explicar el seu poble a les persones que el vulguin visitar, tot destacant-ne allò que consideren més especial.

El proper 8 de juny el Consell d’Infants participarà a la 4a Trobada de Consells d’Infants de Catalunya, que es farà a Barcelona. L’objectiu de la trobada és que els consellers i conselleres de cada municipi destaquin aquells elements importants de les seves població que, segons el seu punt de vista, poden ser d’interès per als infants de tot arreu. En aquest acte, els representants de la Garriga presentaran la seva proposta de geocaching.

Una altra de les iniciatives en què treballa el grup d’alumnes del consell és una campanya de bicivisme per sensibilitzar la població de les bones pràctiques relacionades amb la circulació en bicicleta. A partir de les propostes dels nens i nenes, de cara als propers mesos es preveu organitzar un circuit d’habilitat amb bicicleta i un altre d’educació viària. Alhora, està previst editar un tríptic informatiu de conscienciació per a la ciutadania.

El Consell d’Infants és un òrgan de participació on els infants poden exercir el seu dret a participar, a expressar les seves idees i pensaments i on poden proposar accions concretes per transformar el seu municipi.

OAMC

Article anteriorL’Olímpic cau 0 a 3 contra el Tona i es complica encara més la permanència
Article següentBeques d’excel·lència educativa per a dos estudiants de la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.