Beques d’excel·lència educativa per a dos estudiants de la Garriga

0
269
Beques_cellex

Dos estudiants de la Garriga, Núria Planes i Joan Ariño, han guanyat la prestigiosa beca CIMs-Cellex, que té l’objectiu de potenciar el coneixement científic i l’excel·lència educativa. Aquesta beca els permetrà cursar els dos anys de batxillerat a dos centres de Catalunya amb capacitat d’oferir el Batxillerat Internacional científic d’alt nivell, amb un ritme d’exigència i d’aprofundiment a l’alçada d’alumnes amb interès i talent.

A més del curs acadèmic, el programa de beques promourà i gestionarà el treball d’aquests alumnes en universitats i centres de recerca durant l’estiu.
Els dos alumes garriguencs, a més, treballaran i estaran en contacte directe amb un ambient de recerca real, que pretén desenvolupar l’autonomia, l’interès i la capacitat d’aprendre en un entorn acadèmicament molt estimulant.

La Núria Planes, de l’institut Manuel Blancafort, i en Joan Ariño, de l’institut Vil·la Romana, són alumnes de 4t d’ESO i l’any vinent inicien els seus estudis de batxillerat. Tots dos estudiants formen part dels 24 estudiants seleccionats de tot Catalunya. Les beques les convoca la Fundació Privada Cellex amb la col·laboració del Centre de Formació Interdisciplinària Superior (CFIS) de la Universitat Politècnica de Catalunya.

OAMC

Article anteriorEl Consell d’Infants crea una ruta de geocaching a la Garriga
Article següentArriba a la Garriga la xarxa d’intercanvi Eco Alt Congost
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.