Arriba a la Garriga la xarxa d’intercanvi Eco Alt Congost

0
Eco_Alt_Congost

El proper divendres dia 17 de maig tindrà lloc a Can Raspall (C/ Banys, 40) la xerrada presentació d’una nova iniciativa que pretén introduir una moneda complementària a l’Euro: l’ECO. Es tracta d’una xarxa d’intercanvi i préstec de béns i serveis anomenada Eco Alt Congost que operarà a pobles d’aquesta àrea geogràfica –entre els quals hi ha la Garriga– com Hostalets de Balenyà, Centelles, Sant Martí, Aiguafreda, Tagamanent o el Figaró.

Aquesta iniciativa de la Xarxa d’Economia Local de l’Alt Congost pretén crear una “xarxa d’ajuda mútua entre les persones i per a elles”, afavorint el “desenvolupament de les seves potencialitats, ajudant a la cobertura de les seves necessitats i promocionant una economia local tenint una relació sostenible amb l’entorn”. Sens dubte, unes pràctiques que prenen més rellevància donada la situació econòmica actual.

Eco Alt Congost ja compta amb més de 75 associats, entre els quals hi ha botigues i serveis professionals, i són presents a les xarxes socials com Facebook o Twitter. Pots visitar la seva pàgina web www.ecoaltcongost.org per a més informació.

Article anteriorBeques d’excel·lència educativa per a dos estudiants de la Garriga
Article següentTercera posició del Club de Ball Esportiu de la Garriga al campionat d’Espanya
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.