L’Olímpic cau 0 a 3 contra el Tona i es complica encara més la permanència

0
logo_olimpic

Segona derrota consecutiva de l’Olímpic La Garriga, aquest cop a l’Estadi Municipal de la Garriga davant del segon classificat del grup 4t de la 2a Catalana, l’UE Tona. Les poques ocasions de l’equip de la Garriga van contrastar amb la solidesa defensiva i l’efectivitat del quadre osonenc que mira l’ascens sense prejudicis. Un Olímpic que acumulava 6 baixes per lesió –Juanmi Sánchez, Francesc Borrell, Pepe Almeda, Joel Valero, Borja Campillo i Ferran Pruna–, a les que cal afegir-hi l’absència de Jordi Sola, la baixa per acumulació de targetes grogues d’Alberto Garcia i la doble groga que va veure Lluís Gendra el passat cap de setmana a Canovelles.

Toni Cruz va escollir el següent onze inicial pel conjunt de la Garriga: Gerard Mascaró; Jordi Riu, Albert Garcia, Toni Castillo, Joan Viñallonga; Jordi Ballús, Jordi Bonvehí, Sergi Garcia; Estivi Castaño, Ivan Reyes i Carlos Granados.

Els primers minuts de partit van mostrar un joc dividit entre tots dos equips al centre del terreny de joc. L’encert del Tona fa que s’avanci al minut 9, després d’una gran centrada al segon pal i un gran xut de Pere Puig al qual no pot respondre Gerard Mascaró tot i l’estirada. Un gol que va incitar a més d’una cinquantena d’aficionats a les graderies a esperonar l’equip local. Durant la primera mitja hora només un xut des de 20 metres d’Estivi Castaño va generar perill a la porteria del rival. Malauradament, al minut 31, el Tona converteix el segon gol després d’una ràpida jugada per l’atac dret. Un gol que trenca el partit.

Mascaró salvarà l’equip abans de la mitja part en dues ocasions i al minut 39 Toni Castillo es va veure obligat a abandonar el terreny de joc per culpa de problemes físics, donant entrada a Gerard Mas. Primera part, doncs, amb un Tona efectiu i un Olímpic amb poques opcions per avançar-se al marcador.

L’entrada d’Àlex Castillo per Sergi Garcia, a la mitja part, presagiava canvis a l’Olímpic amb una primera jugada de perill de Castillo que aventurava un bon segon temps. Però el Tona va demostrar per quina raó està a la part alta de la classificació, amb una defensa atenta i un porter que va aturar qualsevol intent local.

Al minut 59, Toni Cruz va decidir oxigenar l’equip amb l’entrada de Dani Beltran i Roger Sabaté per Joan Viñallonga i Jordi Bonvehí. L’Olímpic semblava més a prop del gol, però un contraatac del Tona, al minut 69, va acabar en un penal que va convertir Gerard Verdaguer. Era un 0 a 3 al marcador que complicava definitivament  les opcions d’empatar.

Abans del final del partit dues intervencions de Mascaró varen evitar que augmentés l’avantatge de l’equip visitant. Només un cop de cap de Jordi Ballús, al minut 90, va apropar el perill a l’àrea rival en aquest segon temps.

L’Olímpic, tot i la derrota, segueix viu i pretén lluitar per la permanència fins l’últim partit. Ara l’equip segueix 16è amb 29 punts, a 8 de la salvació. La setmana vinent el rival és el CE Sallent, que marca la salvació. Partit important aquest dissabte a les 17:30 h. al Bages per seguir creient.

Sang i passió. Visca l’Olímpic!

Jordi Roig – Comunicació Olímpic La Garriga

Jornada_30_Res_i_class

Jornada_30_Res

 

Article anteriorArriba el Segon Festival de Jazz de la Garriga
Article següentEl Consell d’Infants crea una ruta de geocaching a la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.