Arriba el Segon Festival de Jazz de la Garriga

0
153

L’associació Amics del Jazz organitza, de l’11 de maig al 8 de juny, el Festival de Jazz de la Garriga. Amb aquesta iniciativa, que arriba a la segona edició, l’entitat portarà al municipi una programació variada i original que permetrà escoltar i gaudir de músics emergents i de joies del jazz.

Enrique Oliver i Jaume Llombart inauguraran el festival amb un duet íntim sobre música de Duke Ellington aquest dissabte a les 17 h., a Can Ramos (C/ Figueral, 59, la Garriga). També destaquen noms consagrats com els Giula Valle, que han tocat als festivals més importants d’Europa; o el grup Jazz Machín, liderat per Celeste Alias que, acompanyada per músics de primera línia, passarà pel filtre d’aquest estil de música les cançons d’Antonio Machín.

També hi haurà temps per a gaudir de les grans formacions, i és que aquest any hi haurà dues Big Bands. Birt of the cool tribut entusiasmarà als amants del jazz més clàssic amb una revisió del mític disc Birth of the cool; i la Free Art Ensemble ens situarà a la cruïlla entre el Free Jazz i el flamenc en un espectacle que no deixarà indiferent a ningú.

La programació inclourà activitats paral·leles, com són el “Taller d’iniciació al jazz i la música moderna”, una master class amb músics de primera línia o un assaig obert on es podran conèixer les interioritats d’una Big Band. A més a més, diversos restaurants de la població oferiran un còctel a tots els qui presentin l’entrada del festival.

El programa complet del Festival de Jazz de la Garriga es pot consultar a la pàgina web municipal. Més informació a www.festival.amicsdeljazz.cat i als perfils d’Amics del Jazz de Twitter (@amicsdeljazz) i Facebook.

Amics del Jazz

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.