Arriba el Segon Festival de Jazz de la Garriga

0
Cartell_Jazz_2013

L’associació Amics del Jazz organitza, de l’11 de maig al 8 de juny, el Festival de Jazz de la Garriga. Amb aquesta iniciativa, que arriba a la segona edició, l’entitat portarà al municipi una programació variada i original que permetrà escoltar i gaudir de músics emergents i de joies del jazz.

Enrique Oliver i Jaume Llombart inauguraran el festival amb un duet íntim sobre música de Duke Ellington aquest dissabte a les 17 h., a Can Ramos (C/ Figueral, 59, la Garriga). També destaquen noms consagrats com els Giula Valle, que han tocat als festivals més importants d’Europa; o el grup Jazz Machín, liderat per Celeste Alias que, acompanyada per músics de primera línia, passarà pel filtre d’aquest estil de música les cançons d’Antonio Machín.

També hi haurà temps per a gaudir de les grans formacions, i és que aquest any hi haurà dues Big Bands. Birt of the cool tribut entusiasmarà als amants del jazz més clàssic amb una revisió del mític disc Birth of the cool; i la Free Art Ensemble ens situarà a la cruïlla entre el Free Jazz i el flamenc en un espectacle que no deixarà indiferent a ningú.

La programació inclourà activitats paral·leles, com són el “Taller d’iniciació al jazz i la música moderna”, una master class amb músics de primera línia o un assaig obert on es podran conèixer les interioritats d’una Big Band. A més a més, diversos restaurants de la població oferiran un còctel a tots els qui presentin l’entrada del festival.

El programa complet del Festival de Jazz de la Garriga es pot consultar a la pàgina web municipal. Més informació a www.festival.amicsdeljazz.cat i als perfils d’Amics del Jazz de Twitter (@amicsdeljazz) i Facebook.

Amics del Jazz

Article anteriorVallesans a Brussel·les
Article següentL’Olímpic cau 0 a 3 contra el Tona i es complica encara més la permanència
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.