Propera presentació del llibre “Cop de CUP”

0
cartell_presentaci_COP_de_CUP

El proper divendres dia 10 de maig l’Auditori de l’Escola Municipal de Música acollirà, a partir de les 19:30 h, la presenació del llibre Cop de CUP, escrit per Julià de Jòdar, escriptor, i per Marc Sallas, membre del Secretariat de la CUP, els quals participaran a l’acte.

Sinopsi del llibre:

Primera aproximació, acurada i en profunditat, sobre la CUP. La Candidatura d’Unitat Popular, com a concepte polític operatiu. Projecte i proposta d’unitat popular com a expressió de la voluntat d’arrelament a la vida municipal. Unitat de la pràctica política, diversitat d’aplicacions concretes.

El primer llibre on parlen i s’interpel·len la història, el present i les alternatives de futur de l’expressió més conscient, audaç i renovadora del municipalisme que veu, en la independència i la transformació social, els eixos indestriables de la lluita de les classes populars als Països Catalans. El primer llibre on afloren les contradiccions internes, els desafiaments externs, els dubtes i les conviccions, la teoria i la pràctica política, els trets personals i la composició col·lectiva d’una organització petita, però vista ja, per propis i estranys, com un dels fenòmens més trencadors de la política catalana dels últims anys.

Article anteriorMatinal de diumenge a favor de l’ensenyament públic en català
Article següentLa Garriga – Futbol Club Barcelona Alevins Campions de Catalunya 2013 de Cross i Relleus
Candidatura d'Unitat Popular de la Garriga.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.