La Garriga – Futbol Club Barcelona Alevins Campions de Catalunya 2013 de Cross i Relleus

0
campions_cross
L’entitat Gospel Vallès obre llistes buscant nous tenors que estiguin disposats a passar-s’ho bé
compartint la passió per la música en general i el gospel en particular. El grup egarenc, que acaba de
celebrar el seu 5è aniversari el passat 9 de Gener, assaja cada dimecres de 21h a 23h de la nit al
carrer de l’Església número 5, al costat de la Plaça Vella de Terrassa.
Si esteu interessats en formar-hi part envieu un correu electrònic a l’adreça info@gospelvalles.com,
tot indicant el vostre nom i cognoms, telèfon i email de contacte així com si teniu experiència en el
món de la música. Rebreu, llavors, informació sobre una petita prova de veu que tindrà lloc el
dimecres 15 de Maig al local d’assaig del grup de 20h a 21h.
Per a més informació, podeu visitar la web: www.gospelvalles.com

El 4 de maig es van celebrar a Vic els Campionats de Catalunya de Relleus. L’equip de La Garriga del FC Barcelona, entrenat per en Ramon Barjuan, s’ha proclamat campió de Catalunya alevins masculins de relleus 3×600 m, amb un temps de 5m 36’ 62”, a 3 segons i 2 dècimes del rècord de Campionats de Catalunya, millor marca de l’any. L’equip està format per: Alex Salgado i Castilla, Pau Lancis i Balsch i Ignasi Blasi i Moreno, que repeteixen gesta, ja que ja van aconseguir ser campions de Catalunya de Cross d’enguany.

També és destacable el nivell aconseguit durant l’any en les proves d’atletisme en què han participat. Destaquem el bon paper que varen fer els tres atletes alevins en la Jean Boin 2012, en la que l’Alex va aconseguir el Premi del Príncep d’Astúries a l’haver repetit per segona vegada el triomf de la prova, i el meritori 5è lloc de l’Ignasi, que juntament amb el Pau varen aconseguir el primer lloc per equips de la prova.

L’equip de relleus, amb l’actual resultat, ha millorat la posició de l’any passat quan varen ser subcampions.

A més de l’equip masculí d’alevins també a participat l’equip de relleus femení:  Clàudia Cobos i Sánchez, Marta Marata i Codina i Marina Palacios i Cañada, amb un temps de 6 m. 13’ 38”, que també es van classificar per la final, i que després de l’esforç de classificar-se han millorat la seva posició amb el lloc desè de la classificació del Campionat de Catalunya 2013.

Tot això demostra el bon nivell aconseguit per l’entrenador de l’equip, Ramon Barjuan, que any rere any fa que la nostra ciutat, amb els seus corredors, estigui present als campionats d’atletisme amb uns molt bons resultats.

Gràcies, Ramon, pel teu esforç i constància en l’esport de la nostra ciutat, en unes condicions molt precàries, ja que has d’entrenar al Passeig per la falta d’instal·lacions d’atletisme, però malgrat això tant bons resultats dones a la nostra ciutat.

Crec que mai s’ha tingut en compte que l’atletisme és un esport base por molts altres esports i, potser, per això no s’han habilitat unes instal·lacions per practicar-lo a la Garriga. Veiem,  per exemple, l’esforç d’un club com el de Les Tortugues, que impulsa les activitats atlètiques  que es fan a la Garriga i que també ha d’entrenar com poden al Passeig, tot i el risc que suposen els diferents carrers que el travessen.

Seria bo que l’Ajuntament, com fa amb altres activitats, faci un reconeixement als atletes alevins que han aconseguit ser campions de Catalunya 2013 de cross i relleus 3X600, i que ja ho varen ser en el 2012 com a Campions de la Jean Boin 2012.

Felicitats campions!!!

Foto: Ignasi, Pau, Alex, Ramon, Clàudia, Marta i Marina en l’Estadi Josep Maria Vila de Vic

Frederic Moreno

Article anteriorPropera presentació del llibre “Cop de CUP”
Article següentPaella Popular #11M2013laGarriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.