Arriba la quarta Festa Sardanista

0
festa_sardana

L’Agrupació Sardanista La Garriga organitza, el proper dissabte 11 de maig, la 4ª festa sardanista que tindrà lloc a la plaça de Can Dachs amb la cobla Sabadell. Ens visitaran  vuit colles de diferents pobles del Vallès que participaran a l’audició ballant una sardana de lluïment previ galop d’entrada a la plaça a les sis de la tarda.

Però la festa començarà abans. A partir de dos quarts de cinc de la tarda, tindrà lloc  la trobada de col·leccionistes de plaques de cava, on els aficionats i garriguencs podran comprar l’ampolla de cava amb dues plaques que enguany l’agrupació dedica al cinema Alhambra de la Garriga, que compleix 100 anys i intercanviar plaques de cava.

A dos quarts de 5 de la tarda serà també l’hora d’inici d’una ruta per la Garriga modernista de la mà de l’arquitecte Lluís Cuspinera i que acabarà a la mateixa plaça abans de començar l’audició de sardanes. La visita és gratuïta i no cal inscripció prèvia, estant adreçada a tots els garriguencs i sardanistes que ens visitin.

Durant l’audició hi haurà manualitats sardanistes infantils, piscolabis i un punt informatiu i de venda de productes independentistes de l’Assemblea Nacional Catalana de La Garriga.

Com a novetat, s’interpretarà la sardana “Les noies de La Garriga”, composta l’any 1930 per Joan Alins i de la qual no se’n coneix cap gravació.

 Agrupació Sardanista La Garriga

www.agrupaciosardanista.entitats.lagarriga.cat

Article anteriorPaella Popular #11M2013laGarriga
Article següentHa sortit al balcó
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.