Arriba la quarta Festa Sardanista

0
154

L’Agrupació Sardanista La Garriga organitza, el proper dissabte 11 de maig, la 4ª festa sardanista que tindrà lloc a la plaça de Can Dachs amb la cobla Sabadell. Ens visitaran  vuit colles de diferents pobles del Vallès que participaran a l’audició ballant una sardana de lluïment previ galop d’entrada a la plaça a les sis de la tarda.

Però la festa començarà abans. A partir de dos quarts de cinc de la tarda, tindrà lloc  la trobada de col·leccionistes de plaques de cava, on els aficionats i garriguencs podran comprar l’ampolla de cava amb dues plaques que enguany l’agrupació dedica al cinema Alhambra de la Garriga, que compleix 100 anys i intercanviar plaques de cava.

A dos quarts de 5 de la tarda serà també l’hora d’inici d’una ruta per la Garriga modernista de la mà de l’arquitecte Lluís Cuspinera i que acabarà a la mateixa plaça abans de començar l’audició de sardanes. La visita és gratuïta i no cal inscripció prèvia, estant adreçada a tots els garriguencs i sardanistes que ens visitin.

Durant l’audició hi haurà manualitats sardanistes infantils, piscolabis i un punt informatiu i de venda de productes independentistes de l’Assemblea Nacional Catalana de La Garriga.

Com a novetat, s’interpretarà la sardana “Les noies de La Garriga”, composta l’any 1930 per Joan Alins i de la qual no se’n coneix cap gravació.

 Agrupació Sardanista La Garriga

www.agrupaciosardanista.entitats.lagarriga.cat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.