Les entitats de la Garriga, convidades a participar en l’elaboració del PAES

0
pacte_alcaldes

L’any passat l’Ajuntament de la Garriga es va adherir al Pacte d’Alcaldes i Alcaldesses, una iniciativa per la participació de pobles i ciutats en la lluita contra el canvi climàtic, amb la qual cada població vol reduir les seves emissions un 20% abans del 2020. Per assolir aquest objectiu, els membres del Pacte desenvolupen Plans d’Acció d’Energia Sostenible (PAES), i en el cas de la Garriga, i segons informa l’Ajuntament, ja fa temps que s’hi treballa.

En aquest sentit, fins ara s’han organitzat reunions amb representants polítics i personal municipal de l’Ajuntament, i ara es convoca a les entitats a una reunió el proper dimecres 8 de maig, a les 19,30 h. a la Sala de Plens de l’Ajuntament, per tal que aquestes puguin fer les aportacions que creguin oportunes per a la millora energètica de les instal·lacions municipals, aportacions que, si s’escau, seran recollides al text final del PAES que s’haurà d’aprovar en sessió plenària.

Article anteriorL’EMAD celebra 25 anys
Article següentMatinal de diumenge a favor de l’ensenyament públic en català
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.