La XVIII Cursa de fons de Les Tortugues, acabada!

0
130

La divuit-ena edició de la Cursa de fons de Les Tortugues ja és una realitat. Molts corredors s’han atrevit amb els 14km, molts d’altres amb els gens menyspreables 7km, i també els nens petits han tingut la seva dosi de cursa, fantàsticament organitzada, com sempre, pel Club d’Atletisme Les Tortugues. Molts col·laboradors i patrocinadors han fet possible que, altre cop, aquesta cursa sigui tot un èxit; concretament més de cent cinquanta persones que, desinteressadament, han participat i ajudat en tot el que han pogut.

Seguint aquest enllaç, podeu veure la classificació final i els temps dels corredors…

…i si voleu veure més fotografies de la cursa, podeu fer-ho a la pàgina web www.lestortugues.cat.

IMG_1804

IMG_1810

IMG_1818

IMG_1821

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.