El Concert de Primavera finalment serà aquest divendres

0
Aula_msica

Actualització: Per motius meteorològics adversos, el dissabte passat dia 4 de maig de 2013 no es va poder celebrar el Concert de Primavera. La nova data d’aquest serà el proper divendres 10 de maig a les 22:00 h. a l’esplèndida torre de Can Ramos (Carrer Figueral, 59, la Garriga). L’entrada és gratuïta. Aquest cop, si plou, es traslladarà a l’Auditori Municipal de Música, a la plaça del Silenci.

La fantàstica casa de la Can Ramos (Carrer Figueral, 59) acollirà el Concert de Primavera de l’Aula de Música Moderna i Tradicional de la Garriga on hi actuaran els Combos i la Big Band de l’aula (La Màquina del Swing), així com els músics joves i adults que la conformen. L’entrada serà gratuïta i servirà per a donar a conèixer les activitats, classes i tallers d’aquesta divisió musical de la Fundació Universitària Martí l’Humà. Alhora, s’hi podran degustar cerveses ART a preus populars. Tot plegat, dissabte dia 4 de maig a les 22 h.

D’entre les moltes possibilitats que ofereix l’Aula de Música Moderna i Tradicional de la FUMH en destaquen El Cor Batega, música per a nadons, iniciació a la música o classes d’instrument. Pots seguir els seus moviments a la seva pàgina de Facebook i també a la de Twitter.

Article anteriorJa és aquí la 31a Travessa La Garriga – Montserrat
Article següentLa XVIII Cursa de fons de Les Tortugues, acabada!
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.