La Fundació Universitària Martí l’Humà celebra 10 anys

0
10_aniversari_FUMH_00

Dimarts dia 30 d’abril ha tingut lloc l’acte institucional commemoratiu del desè aniversari de la Fundació Universitària Martí l’Humà al Teatre El Patronat de la Garriga, presentat per l’advocat i historiador garriguenc Joan Garriga.

Després de la benvinguda als assistents per part de la presidenta de la FUMH, Dra. Teresa Freixes, el director, Santiago Cucurella, va pronunciar una conferència en la qual ha destacat entre els  reptes de futur de la FUMH l’aposta per la recerca en nanotecnologia, biomedicina, ciutats intel·ligents i sostenibilitat, i va presentar l’equip de joves doctors que en un futur han de protagonitzar gradualment el relleu a la FUMH.

Acte seguit, l’alcaldessa de la Garriga va intervenir amb un parlament sobre “la Garriga, ciutat educadora” i l’alcalde de les Franqueses va posar l’accent en la repercussió de la FUMH al seu municipi. Finalment, el President de la Generalitat, a la seva felicitació institucional, va demanar als ajuntaments veïns que apostin per incorporar-se al patronat de la FUMH per a poder consolidar una institució que forma, investiga, transfereix coneixement a les empreses, genera llocs de treball i ajuda decididament els emprenedors.

Peu de foto de capçalera: D’esquerra a dreta: Joan Garriga presentador (dret). A la taula: Santiago Cucurella, Mertixell Budó, Teresa Freixes i Francesc Colomé.

FUMH – També a Facebook i Twitter

10_aniversari_FUMH_01
 
10_aniversari_FUMH_02
 
10_aniversari_FUMH_03
 
10_aniversari_FUMH_04
Article anteriorUn 6 a 1 a casa el cuer deixa l’Olímpic a un pas del descens
Article següentJa és aquí la 31a Travessa La Garriga – Montserrat
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.