Ja és aquí la 31a Travessa La Garriga – Montserrat

0
127

El Centre Excursionista Garriguenc es prepara aquest cap de setmana del 4 i 5 de maig per una nova caminada de 63 km des de la Garriga fins la muntanya de Montserrat en la que ja és la trenta-unena edició. El caire d’aquesta excursió, com s’encarreguen de remarcar en el seu tríptic (adjunt), no és competitiu, de manera que es procurarà que tots els participants surtin del poble i arribin fins al final en grup.

L’hora de sortida serà a les 4 del matí des de la plaça de Mossèn Jaume Oliveras –Can Queló– en direcció a Sant Feliu de Codines. Diversos avituallaments s’emplaçaran enmig del camí per ajudar els caminants i cap a les 21 h. s’arribarà al monestir de Montserrat. Es dormirà a l’hotel Abat Cisneros o cel·les Abat Marcet, per llevar-se l’endemà al matí per assistir a Laudes, visitar la Moreneta i ser rebuts pel Sagristà Major. Un autocar portarà els valents de retorn cap a la Garriga pels volts de la una del migdia.

triptic_travessa_montserrat_2013_01

triptic_travessa_montserrat_2013_02

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.