Ja és aquí la 31a Travessa La Garriga – Montserrat

0
triptic_travessa_montserrat_2013_00

El Centre Excursionista Garriguenc es prepara aquest cap de setmana del 4 i 5 de maig per una nova caminada de 63 km des de la Garriga fins la muntanya de Montserrat en la que ja és la trenta-unena edició. El caire d’aquesta excursió, com s’encarreguen de remarcar en el seu tríptic (adjunt), no és competitiu, de manera que es procurarà que tots els participants surtin del poble i arribin fins al final en grup.

L’hora de sortida serà a les 4 del matí des de la plaça de Mossèn Jaume Oliveras –Can Queló– en direcció a Sant Feliu de Codines. Diversos avituallaments s’emplaçaran enmig del camí per ajudar els caminants i cap a les 21 h. s’arribarà al monestir de Montserrat. Es dormirà a l’hotel Abat Cisneros o cel·les Abat Marcet, per llevar-se l’endemà al matí per assistir a Laudes, visitar la Moreneta i ser rebuts pel Sagristà Major. Un autocar portarà els valents de retorn cap a la Garriga pels volts de la una del migdia.

triptic_travessa_montserrat_2013_01

triptic_travessa_montserrat_2013_02

Article anteriorLa Fundació Universitària Martí l’Humà celebra 10 anys
Article següentEl Concert de Primavera finalment serà aquest divendres
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.