Un 6 a 1 a casa el cuer deixa l’Olímpic a un pas del descens

0
logo_olimpic

Era de vital importància endur-se la victòria al camp del rival, a priori, més assequible de la categoria, però el primer equip de l’Olímpic va punxar estrepitosament i va deixar escapar tres punts més, primordials per seguir lluitant per la permanència a la Segona Catalana (Grup IV). Això, sumat a la victòria del Parets per 3 gols a 2 davant el Sabadell Nord (quart classificat), fa que la catorzena posició que marca el San Lorenzo –que va perdre 1 a 0 a domicili del Girona– estigui més lluny que mai, doncs sis punts amunt i dos equips per davant semblen un escull massa dur per un Olímpic que no coneix la victòria des de fa massa temps.

De totes maneres, de ben segur que els garriguencs no es rendiran, doncs coses més difícils s’han vist en un esport com el futbol, i la setmana que ve intentaran superar el segon classificat, el Tona, en la trentena jornada per tal de pressionar els seus rivals i mantenir alguna esperança de mantenir la categoria. Serà la Municipal de la Garriga, el proper dissabte dia 4 de maig a les 16:00 h.

Jornada_29_res_i_class

Jornada_29_res

Article anteriorPresentació oficial de l’ANJI del Vallès Oriental
Article següentLa Fundació Universitària Martí l’Humà celebra 10 anys
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.