Presentació oficial de l’ANJI del Vallès Oriental

0
ANJI 01

Divendres passat, aprofitant el concert de Miquel del Roig de la Festa del Barri de Montserrat, es va presentar oficialment la sectorial de joves de l’ANC del Vallès Oriental, l’Assemblea Nacional de Joves Independentistes. Aquest és el text íntegre que es va poder sentir durant  aquesta la presentació:

Joves de Catalunya… Benvinguts i gràcies per ser aquí! Ens hem reunit per dur a terme la presentació oficial de l’Assemblea Nacional de Joves Independentistes (ANJI) del Vallès Oriental.

Som un bon grapat de joves que, arran de la creació de l’Assemblea Nacional Catalana, hem decidit començar a impulsar el moviment a favor d’un Estat propi per Catalunya també a través del jovent, una peça clau i trencadora. Hem decidit crear i tirar endavant aquesta sectorial de joves per mostrar la nostra veu com a ciutadans de ple dret i així ajudar a impulsar una solució òptima pel poble català. Som molts els preocupats per la situació en que ens trobem i per l’injust estat en que es troba el nostre petit i estimat país. La creació del nou Estat per Catalunya cada cop es fa més necessària i és per aquest motiu que estem aquí.

Busquem la llibertat d’uns Països Catalans democràtics, sostenibles, igualitaris entre tot tipus de persones i cultures, socialment correctes i amb una economia rica i plena, on tothom hi sigui inclòs.

És evident que les relacions entre Espanya i Catalunya s’han anat debilitant amb el pas dels anys i hem arribat a un punt on ens demostren constantment que no només no ens volen, sinó que ja ni ens respecten; el Govern espanyol ha volgut crear un conjunt d’estructures que han iniciat un procés de decadència per Catalunya, agreujant les nostres necessitats no satisfetes tant culturals, com econòmiques i socials. L’alta capacitat productiva i el nostre alt potencial cultural i formatiu permetria al nostre país poder sortir del pou on estem submergits actualment i Espanya, enlloc de regalar-nos frases amistoses o amables que inspirin respecte mutu o voluntat d’aliança igualitària, contínuament ens amenaça amb sentències estèrils que no porten enlloc, desenvolupant les seves formes per tapar les nostres, utilitzant la seva llengua per damunt de la nostra i imposant la seva cultura enterrant la nostra. Ja que no ens entenen ni sembla que ens vulguin entendre, haurem de demanar-ne el divorci, per tal de fer el nostre propi camí cap al creixement i la prosperitat i millorar el nostre nivell de vida, un camí que ja hem encetat i que cada cop és més evident.

ANJI_02De mica en mica el poble català va prenent consciència de la necessitat de l’Estat propi, i els joves, com a part d’aquest poble, podem ajudar a fer entendre als que no ho tenen tan clar, mitjançant una lluita pacífica, no desesperada, però si contínua, constant i sense baixar la guàrdia, ja que som el futur del país i per tant aquest està en les nostres mans.

A l’Assemblea Nacional Catalana totes les persones hi tenim un paper clau i important: tenim com a principal objectiu obtenir una majoria social a favor de la independència de Catalunya, i això només s’aconsegueix de tu a tu, mostrant les veritats amb missatges clars i construint lligams. La sectorial de joves ANJI de l’ANC sorgeix amb la necessitat d’aglutinar de forma transversal tots els joves independentistes de la societat catalana. D’aquesta forma és com podem avançar tots a una per fer més fàcil allò que no és tan difícil. Per tot això hem creat aquest grup amb gent independentista, entre 16 i 35 anys, procedent de diferents racons del Vallès Oriental.

Els nostres objectius, per tant, són:

1.-Aglutinar els joves independentistes de la comarca.

2.-Sumar i fer entendre als joves que la independència és el millor camí per Catalunya.

3.-Esdevenir un suport a l’ANC des d’una òptica jove.

Ens podreu trobar al Twiter i al Facebook sota el nom d’ANJI Vallès Oriental.

Independentment del partit polític que defenseu, independentment de les vostres creences, independentment d’on hagueu nascut, independentment de l’idioma que parleu, independentment de la situació econòmica i social en què es trobi cadascú… Està clar allò que ens uneix: LA INDEPENDÈNCIA.

Text de presentació de l’ANJI Vallès Oriental

 
Article anteriorL’1 de maig també es ballarà a la Garriga
Article següentUn 6 a 1 a casa el cuer deixa l’Olímpic a un pas del descens
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.