Festa de les AMPA a favor de l’ensenyament públic, el diumenge 5 de maig

0
120

Les AMPA dels centres d’ensenyament públic de la Garriga i el Figaró, estem preparant una gran festa conjunta. D’una manera festiva, volem retre homenatge al valor de l’ensenyament públic als nostres pobles i posar de manifest que seguirem apostant per aquest model d’ensenyament, malgrat les nombroses retallades i dificultats amb les que es troba.

Us convidem a tots a participar a la Fes-te Escola, una gran festa de suport a un ensenyament públic de qualitat i en català, el diumenge 5 de maig al matí a la Plaça de Can Dachs. Hi trobareu activitats per a tothom.

AMPA la Garriga i Figaró

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.