Segueix la bona acollida al Terra de Sons

0
gatzara_2
Durant aquest cap de setmana passat, La Gatzara  va oferir el segon concert del seu cicle Terra de Sons dins del marc de Can Raspall. El menjador de la llar modernista va acollir el recital de Ferran Palau, en primer lloc, i el d’Esther Condal, tot seguit.

L’associació, en aquesta ocasió, va citar el públic a un dels espais més emblemàtics del cicle, a la casa modernista de Manuel Raspall, Can Raspall-Maiol, on el seu petit menjador va acollir les més de trenta persones assistents, on també van poder fer-se passar la set amb una cervesa artesanal del Montseny o una ampolla d’aigua.

En aquesta segona trobada, Ferran Palau va delectar el públic amb les melodies del seu disc en solitari L’aigua del rierol. Palau, membre de conjunts com Anímic, va demostrar que el binomi de guitarra i veu funciona a la perfecció en espais reduïts. Tot i la timidesa inicial, durant els tres quarts d’hora d’actuació, va fer créixer l’espai, fins a endinsar la sala dins del microclima íntim de les seves composicions.

Després d’una petita pausa, va arribar el torn d’Esther Condal. La compositora de Caldes, acompanyada de guitarra, contrabaix i teclats, de seguida va arrencar complicitats amb el públic. Amb un estil pretesament jazzístic, amb tocs de pop i rock actual, Condal i la seva banda van mostrar-nos totes les habitacions i racons del seu disc Home.

Barrejant composicions pròpies amb versions de Tom Waits o The Smiths, la calderina va transportar els oients cap a una muntanya russa de sons, entre accelerades improvisacions i moments de repòs.

La vetllada va finalitzar amb una composició pròpia de Condal, on la veu melosa i plena de matisos va brillar sobre un llit instrumental de guitarra.

Només queda dir que, tret de la mida reduïda del menjador de Can Raspall, l’ambient íntim i personal del cicle va quedar palès, transportant-nos una setmana més a la calidesa de la Terra de Sons que la gent de La gatzara ens presenta, dins de marcs incomparables de la Garriga.

Aquest dissabte a les 22:00 h, a Can Ramos, Guillem Roma i Senyors Tranquil.

Text i fotografia: La Gatzara

Article anteriorGuerra i pau
Article següentUn grup inversor rus compra el Balneari Blancafort per 5,2 MEUR
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.