Ajuntament i ADF arriben a un acord per netejar les zones forestals

0
128

Aquest any 2013 l’Ajuntament de la Garriga no ha rebut cap subvenció pel manteniment i la neteja de les àrees forestals del municipi i és per aquest motiu que ADF s’ha ofert a tenir en compte aquestes zones a l’hora de dur a terme les seves tasques després que el consistori s’hi posés en contacte. D’aquesta manera comença la col·laboració amb l’Agrupació de Defensa Forestal, que són associacions formades per propietaris forestals i els ajuntaments dels municipis del seu àmbit territorial que tenen com a finalitat la prevenció i la lluita contra els incendis als boscos.

El proppassat dia 20 d’abril un grup d’una vintena de voluntaris d’aquesta agrupació es van desplaçar a una àrea forestal del barri dels Tremolencs per tal de celebrar-hi una jornada pràctica i de formació on, durant tot el matí, van desbrossar l’espai i van rebaixar el combustible de la zona boscosa per tal de minimitzar la gravetat d’un ocasional incendi.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.