Un nou empat posa contra les cordes a l’Olímpic

0
logo_olimpic

Aquest cop a casa contra el Parets C.F. i gràcies a una grandiosa actuació del porter, l’Olímpic la Garriga ha tornat a empatar un partit de la Segona Catalana i perd una oportunitat vital d’avançar a la classificació el seu rival d’aquest cap de setmana per tal de poder seguir amb opcions de permanència. Després d’aquest empat a u, els 29 punts aconseguits semblen gairebé insalvables davant els 35 del San Lorenzo, equip que marca la línia vermella del descens, i els 31 del Parets, rival directe de l’Olímpic i quinzè classificat.

La setmana vinent els garriguencs visitaran el camp del Canovelles, cuer de la lliga i un rival a priori assequible per sumar tres punts i començar una nova tendència positiva que, a dia d’avui, ja és més urgent que mai, doncs queden sis jornades per acabar i 18 punts per disputar-se.

Jornada_28_Class_i_Res

Jornada_28_Res

Article anteriorCanvis a la Festa del Barri de Montserrat obligats per la pluja
Article següentEns prohibeixen discutir i votar en el ple la moció sobre la sobirania fiscal
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.