Més de cent persones a les visites guiades a la Doma

0
148

Més de cent persones van participar a les dues visites guiades que aquest cap de setmana va organitzar l’associació La Garriga Secreta al recinte de la Doma, tant al cementiri com a l’Església i el seu retaule gòtic.

Tots els assistents van rebre una guia de visita, la primera que existeix, que ha agafat com a base les explicacions del llibre La Doma, retaule dels garriguencs, del fotògraf Pepo Segura i de l’historiador Jordi Llimargas.

Precisament aquest darrer, va ser un dels dos guies de les visites. Llimargas va explicar la relació històrica dels garriguencs amb la Doma i els seus domers, les fases de construcció de l’església i els detalls del retaule dedicat a Sant Esteve, el patró de la població. D’altra banda, Manel Vilar es va fixar en les curiositats i tombes il·lustres que amaga el cementiri municipal de la població. El llibre La Doma, retaule dels garriguencs es va editar a finals de l’any passat i aquest Sant Jordi encara es pot trobar a les parades de la Garriga.

La Garriga Secreta

Fotografia: Jordi Llimargas explicant als assistents les característiques de la Doma / Ramon Ferrandis

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.