Ens prohibeixen discutir i votar en el ple la moció sobre la sobirania fiscal

0
SI_logo_LG_02

L’alcaldessa Meritxell Budó (CIU) en un acte desesperat per no tornar a quedar malament davant del poble de la Garriga, ha tingut la brillant idea d’eliminar del ple la moció on reclamàvem la sobirania fiscal. Amb Jordi Perales (ERC) al costat, ambdós governants han comès un acte que, tot i ser legal, demostra fins a quin punt són capaços de carregar-se la democràcia i la discussió política si allò del que cal parlar els molesta.

I és que en fer-se la foto al costat de l’estelada són experts, però a l’hora de fer política independentista de veritat i de lluitar pel que és nostre (en aquest cas els calés), els manca valor.

L’excusa, com sempre, ha estat que fem malament les coses, que no redactem bé, que no ens sabem les lleis, que al juliol ja vàrem aprovar una moció similar (per cert a proposta nostre)… Vaja, mil excuses que no són pròpies de la moció. Sembla que volen silenciar-nos i tenir emmudits una part dels ciutadans de la Garriga. A nosaltres ens sembla que possiblement hi ha una manca voluntat democràtica de l’equip de govern, compromís amb el país i amb la voluntat majoritària de la societat catalana.

Així que no deixarem que a l’Ajuntament del nostre poble no es pugui debatre, parlar, dialogar o discutir. No permetrem que el Consistori es converteixi en un altre Parlament de fireta. Manca la participació del poble i no es treballa per millorar-ho, i ara, a més, resulta que alguns representants polítics d’una part de la població tampoc podem participar.

Nosaltres seguirem treballant en el mateix camí, els hi agradi o no. Volem que la Garriga pagui els impostos a Catalunya i no a Espanya, com ja fan ciutats com Alella, Arenys de Munt, Gallifa, Llinars del Vallès, Premià de dalt, Campdevànol, Ripoll, Sant Jaume de Llierca, Sant Julià del Llor i Bonmatí , Viladamat i Marcà. I altres que ho faran aviat perquè ja ho tenen aprovat e ple municipal com Vic o els nostres veïns de l’Ametlla. Si retallen és perquè volen! Si els impostos es queden a Catalunya tenim diners de sobres per defensar el nostre benestar!

Grup local SI la Garriga.

Article anteriorUn nou empat posa contra les cordes a l’Olímpic
Article següentMés de cent persones a les visites guiades a la Doma
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.