Canvis a la Festa del Barri de Montserrat obligats per la pluja

0
ANJI_Miquel_del_Roig_02

Actualització: La junta del Barri de Montserrat ha decidit suspendre enguany la festa major del barri donada la previsió de forts ruixats. Tot i això, es mandintran dos actes previstos per avui divendres: la Missa a l’església parroquial, a les 20 h., i el concert de Miquel del Roig, que es traslladarà a l’Auditori de l’Escola de Música de la plaça del Silenci, a les 23 h. Tot plegat, amb la col·laboració de l’ANC la Garriga i l’ANJI.

Aquest proper divendres dia 26 d’abril de 2013, al Barri de la Mare de Déu de Montserrat de la Garriga hi començarà la festa d’enguany amb la Missa Solemne a l’església parroquial en honor de la Mare de Déu –a les vuit del vespre– i un concert de primer nivell tot seguit amb l’incombustible cantautor reivindicatiu Miquel del Roig –a les onze de la nit, al carrer Banys–. Aquest concert, a més, servirà per a presentar la nova sectorial de Joves de l’Assemblea Nacional Catalana (ANJI) i comptarà amb servei de bar amb begudes de la terra a preus populars.

L’endemà dissabte la celebració continuarà amb diverses activitats des de ben d’hora al dematí i fins ben entrada la nit, amb opcions per a totes les edats. Els més petits, per exemple, podran fer castells de sorra al Passeig, gaudir de les atraccions inflables o menjar a la xocolatada de les sis de la tarda, mentre que els més grans podran assistir a l’audició de sardanes amb la cobla Ciutat de Terrassa o el ball de fi de festa amb l’Orquestra Gerunda a partir de dos quarts d’onze de la nit, entre d’altres.

A continuació, reproduïm el programa.

Festa_Barri_Montserrat_Cartell

Festa_Barri_Montserrat_Programa_2013

Article anteriorOdre del dia del Ple de dimecres 24 d’abril
Article següentUn nou empat posa contra les cordes a l’Olímpic
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.