El Sant Jordi de l’ANC La Garriga

0
St_Jordi_ANC_A3_abr_2013_BQ

L’ANC sortirà als carrer de la Garriga durant la Diada de Sant Jordi per segon any consecutiu. Durant tota la tarda hi haurà una parada informativa davant del local de Can Tresserras de la plaça de Can Dachs, on es vendrà marxandatge independentista i s’informarà a qui vulgui sobre el procés d’independència de Catalunya.

Alhora, hi haurà activitats paral·leles dins el local. Els que no ho hagin fet, podran Donar la cara per la independència així com assistir a dues petites tertúlies que conduiran voluntaris de la nostra territorial i que versaran sobre les dues temàtiques “Els diferents perquès de la independència” i “La viabilitat de les pensions en una Catalunya Estat”.

Aquestes dues xerrades seran en format tertúlia, tot generant un diàleg entre els assistents que expressin dubtes o preocupacions i serviran per presentar el nou projecte de l’ANC: els berenars per la independència. Aquests berenars són trobades de petit format entre voluntaris de l’ANC –que ja s’han format amb aquest objectiu– i la ciutadania que s’hi interessi. Es duran a terme en diferents bars del poble que ja han acceptat fer d’amfitrions així com en cases particulars i seus d’entitats del poble que s’ofereixin i ho demanin. Tot fent un cafè, l’ANC resoldrà dubtes i parlarà sobre la independència en petits grups, fugint del format de grans conferències.

A les 19 h., hi haurà l’actuació de la coral formada per cantaires que formen part de l’ANC La Garriga i que han estat assajant aquests darrers dies sota el mestratge d’en Jaume Ilari. Estrenaran en el seu repertori la poesia musicada de Salvador Espriu, que du per títol “Senyor Sant Jordi”, del qual enguany celebrem el centenari del seu naixement.

Finalment, l’ANC fa una crida a tots els independentistes a penjar l’estelada al balcó durant tota la diada de Sant Jordi i també, a no treure-la fins que haguem aconseguit el nostre objectiu.

Us hi esperem!

El nostre Facebook / La nostra web / El nostre correu: lagarrigaperlaindependencia@gmail.com

ANC La Garriga

Berenars_ANC_DINA2_abr_2013_BQ

anc-bernard-vermella_02_BQ

Article anteriorProgramació cultural de la Diada de Sant Jordi
Article següentL’Institut Vil·la Romana serà durant uns dies Sala d’Art
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.