Un caçador furtiu pretenia capturar animals amb arc i fletxes a la Garriga

0
143

Segons informa Nació Granollers.cat, els Agents Rurals van sorprendre dissabte passat un caçador durant un servei especial d’antifurtivisme al paratge anomenat la Serreta, al terme municipal de la Garriga, que caçava animals sense autorització i fent ús d’arc i fletxes. Els agents van localitzar una zona de bosc arranjada per tal de dur a terme la cacera, esclarissada per facilitar la visió i amb un punt que s’havia engranat i on s’havien dipositat diferents substàncies (com ara menjar) per atraure fauna salvatge.

Podeu llegir la notícia sencera a Nació Granollers.cat

Foto (Agents Rurals): El material comissat aquest dissabte.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.