Programació cultural de la Diada de Sant Jordi

0
130

Activitats culturals diverses completaran la Diada de Sant Jordi, que arriba el 23 d’abril. D’aquesta manera, roses i llibres compartiran protagonisme amb espectacles musicals i poètics, concursos, tallers i actes per a totes les edats.

Com sempre, la plaça de Can Dachs acollirà les paradetes de llibres i flors de la Garriga, que el públic podrà visitar durant tot el dia. També es faran durant tot el dia l’activitat de fotolectura de la Biblioteca i el taller de pintura de l’EMAD, dos clàssics de la Diada a la Garriga.

Entre les nombroses propostes destaca l’activitat “Contes del món”, un espectacle de música i contes que vol donar a conèixer, a través de la tradició oral, la varietat cultural i les diferents realitats del món. Els contes seran explicats per un artista conta-contes de l’Associació Amapei i s’amenitzaran amb música en directe.

El dia inclourà l’actuació de Mainasons a les 18 hores a la plaça de l’Església i el taller Titelles for Kids, que es farà des de les 17 a les 18:30 h hores a la carpa de l’EMAD. També a les 18 hores tindrà lloc el Concert de música catalana de l’Escola Municipal de Música a l’Auditori.

Espectres de Shakespeare

I també aquest 23 d’abril tindrà lloc l’espectacle Espectres de Shakespeare, una obra de Nats Teatre que es farà a la Doma a les 20 hores. L’espectacle farà un recorregut emocional per diverses obres de Shakespeare, com Hamlet, Somni d’una nit d’estiu, Macbeth o Romeu i Julieta. El nexe comú de les obres serà l’aparició d’espectres en cadascuna de les històries, que contaran uns soldats. Nats Teatre, un cop més, aposta pel teatre clàssic i arriscat i, en aquest ocasió tria com a escenari el magnífic conjunt patrimonial de la Doma. L’obra Espectres de Shakespeare també es podrà veure els propers 27 i 28 d’abril.

Més informació al web municipal (www.lagarriga.cat) i al Facebook i Twitter (@ajlagarriga) de l’Ajuntament.

OAMC

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.