Programació cultural de la Diada de Sant Jordi

0
Cartell_StJordi_lGarriga13

Activitats culturals diverses completaran la Diada de Sant Jordi, que arriba el 23 d’abril. D’aquesta manera, roses i llibres compartiran protagonisme amb espectacles musicals i poètics, concursos, tallers i actes per a totes les edats.

Com sempre, la plaça de Can Dachs acollirà les paradetes de llibres i flors de la Garriga, que el públic podrà visitar durant tot el dia. També es faran durant tot el dia l’activitat de fotolectura de la Biblioteca i el taller de pintura de l’EMAD, dos clàssics de la Diada a la Garriga.

Entre les nombroses propostes destaca l’activitat “Contes del món”, un espectacle de música i contes que vol donar a conèixer, a través de la tradició oral, la varietat cultural i les diferents realitats del món. Els contes seran explicats per un artista conta-contes de l’Associació Amapei i s’amenitzaran amb música en directe.

El dia inclourà l’actuació de Mainasons a les 18 hores a la plaça de l’Església i el taller Titelles for Kids, que es farà des de les 17 a les 18:30 h hores a la carpa de l’EMAD. També a les 18 hores tindrà lloc el Concert de música catalana de l’Escola Municipal de Música a l’Auditori.

Espectres de Shakespeare

I també aquest 23 d’abril tindrà lloc l’espectacle Espectres de Shakespeare, una obra de Nats Teatre que es farà a la Doma a les 20 hores. L’espectacle farà un recorregut emocional per diverses obres de Shakespeare, com Hamlet, Somni d’una nit d’estiu, Macbeth o Romeu i Julieta. El nexe comú de les obres serà l’aparició d’espectres en cadascuna de les històries, que contaran uns soldats. Nats Teatre, un cop més, aposta pel teatre clàssic i arriscat i, en aquest ocasió tria com a escenari el magnífic conjunt patrimonial de la Doma. L’obra Espectres de Shakespeare també es podrà veure els propers 27 i 28 d’abril.

Més informació al web municipal (www.lagarriga.cat) i al Facebook i Twitter (@ajlagarriga) de l’Ajuntament.

OAMC

Article anteriorEuropa es desil·lusiona amb la democràcia
Article següentEl Sant Jordi de l’ANC La Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.