A la Garriga s’hi balla més i millor que mai

0
Dansa

Aquest cap de setmana s’ha disputat a Saragossa el Campionat d’Espanya de Ball Standard amb presència garriguenca, concretament membres de l’escola de ball i dansa Interdansa que han tingut un paper destacadíssim en l’edició d’enguany. Sense anar més lluny, la parella formada per l’Antonio i la Mati s’han alçat amb el trofeu Sènior III i en Quim i la Isabell han quedat finalistes del Sènior II. El Javi i la Tània o la parella formada pel Raúl i la Carmen també han obtingut bons resultats, quedant semifinalistes a la disciplina Adult I, els primers, i també semifinalistes, al Sènior II, els segons.

Això pel que fa a una vessant una mica més clàssica de la dansa, però resulta que també la moda del lindy hop ha calat fons al poble i avui dijous el diari digital Vilaweb es feia ressò d’aquest fenomen i posava la Garriga a l’alçada de capitals catalanes com Tarragona, Girona o Figueres a l’hora de remarcar els territoris on aquesta modalitat de ball ha arrelat amb més força. I és que l’escola Ball a la carta ha apostat fort per un estil de swing vinculat sempre al bon ambient i la festa.

Article anteriorPropera inauguració de l’exposició “Veus a l’extrem, papers del Japó “
Article següentEl Parc Natural del Montseny és de tots
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.