Propera inauguració de l’exposició “Veus a l’extrem, papers del Japó “

0
Cartell-Veus_a_lextrem

El passat 14 de gener va inaugurar-se a la ciutat japonesa d’Akita una exposició en què hi participaven deu artistes de la Garriga juntament amb deu artistes japonesos. Aquest projecte d’intercanvi va iniciar-se a partir del contacte de l’artista veneçolà resident a la Garriga Jaime Moroldo i l’artista japonesa Ayu Omori, que van implicar a diversos artistes de la seva població a participar-hi tot realitzant una peça amb motiu de l’intercanvi. Les obres, de gran diversitat formal, comparteixen totes elles el fet d’haver estat realitzades sobre paper i amb un mateixformat.

La proposta ha tingut el suport de la Fundació Fornells-Pla i Conxa Sisquella, que ha fet la coordinació i la difusió així com l’enviament de les obres participants al Japó i el seu retorn a la Garriga, amb les peces japoneses. Veus a l’extrem, papers del Japó és el nom d’aquesta proposta que es podrà veure del 19 d’abril al 5 de maig a la Sala d’Exposicions Andreu Dameson, plaça de Can Dachs, de La Garriga.

Els artistes participants per la part catalana són: Alba Ballús, Jaime Moroldo, Sílvia Navarri, Bàrbara Partegàs, Stefano Puddu, Roger Sanguino, Núria Segura, Josep Solé, Francesca Riu i Fina Tuneu. Els artistes japonesos són: Ayu Omori y Masami Itaba (música), Shuji Kasuya, Mieko Uemoto, Shin-ichiro Kawaguchi, Yoko Mukai, Jun Nakadan, Youhei Iyota i Chiemi Fukuda.

La inauguració serà el proper divendres 19 d’abril, a les 20h, a la Sala d’Exposicions Andreu Dameson. L’acte comptarà amb una performance de Francesca Riu.

Aquest projecte compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Garriga.

Article anteriorEspectacle en record de Narcisa Freixas
Article següentA la Garriga s’hi balla més i millor que mai
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.