Espectacle en record de Narcisa Freixas

0
200

Diumenge 21 d’abril, en el marc del festival de música clàssica Còclea, l’Escolania Parroquial de Sant Esteva de la Garriga oferirà, al Teatre de la Garriga, el concert-espectacle El record, un tresor: Narcisa Freixas, una obra destinada a un públic familiar a través de la qual es recorda i es posa en valor la figura de la compositora i pedagoga Narcisa Freixas, que tingué estrets vincles amb la Garriga.

Les entrades per El record, un tresor: Narcisa Freixas es poden comprar al Telentrada (www.telentrada.com) i a les taquilles del Teatre el divendres de 19 a 21 hores i el mateix diumenge una hora abans de l’inici de l’espectacle.

 Informació relacionada: Destapant cebes (article d’Irene Alerm)

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.