Un reportatge presentarà el cementiri i l’església de La Doma en 3D

0
Foto_Doma_01

Arran de la publicació del llibre La Doma, retaule dels garriguencs, un estudi aprofundit sobre l’Església i el cementiri de la Garriga, 3D Granollers farà un reportatge en 3D (3 dimensions) d’aquesta valuosa peça patrimonial, un material audiovisual que complementarà el treball de l’historiador Jordi Llimargas i del fotògraf Pepo Segura editat per l’associació La Garriga secreta.

Dilluns, representants de l’associació i de l’empresa que farà la gravació dels continguts amb tecnologia esteroscòpica van visitar el recinte de la Doma per acabar de perfilar detalls del treball que parteix d’un guió elaborat a partir del llibre. 3D Granollers, projecte público-privat que aplega les empreses Produccions Planetàries Solucions Audiovisuals SL i Granollers Audiovisual SL, s’encarregarà de la producció del documental en 3D que es preveu presentar en públic coincidint amb la festa major de la Garriga, a principis d’agost, amb projeccions que requeriran tecnologia especial de projecció i ulleres esteroscòpiques per al públic.

D’altra banda, aquest cap de setmana, l’associació La Garriga secreta ha organitzat dues visites guiades a la Doma amb un recorregut tant pel cementiri com per l’església i el seu retaule gòtic amb els autors del llibre. Les visites seran aquest dissabte 20 a les 5 de la tarda i diumenge 21 a les 11 del matí i començaran a l’entrada del recinte. Tots els participants a les visites, que són gratuïtes, rebran una senzilla guia de visita, un material que complementa el llibre que aquest Sant Jordi es pot comprar a les llibreries de la població.

La Garriga Secreta

Fotografia de Ramon Ferrandis

invitaci_visita_guiada_a_La_Doma

Article anteriorDestapant cebes
Article següentDos garriguencs busquen finançament per anar a la First Tech Challenge
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.