La Garriga Digital

Arriba a la Garriga el festival Connecta

El passat divendres dia 12 d’abril a la Sala de Plens de l’Ajuntament de la Garriga, es va presentar el cartell del festival Connecta a través del tinent d’alcalde del municipi, Jordi-Eduard Perales, festival musical que protagonitzen les JERC del Vallès. Aquest, serveix per a promocionar bandes juvenils de música en català i escalfar motors per l’Acampada Jove: es tracta de donar una primera oportunitat a aquests grups novells de la nostra comarca i d’arreu dels Països Catalans.

A la presentació també hi havia un representant de les JERC de la Garriga, Jordi Garcia Filbà, que destacava el fet que el Connecta torna de nou a la seva població, on sempre ha estat un èxit de participació, ja que és un festival de tot el Vallès. Durant diversos anys ha tingut lloc a poblacions com Caldes de Montbui o Sant Cugat.

Laia Carbó, portaveu de les JERC del Vallès, va explicar que el Connecta d’aquest any comença a les deu del matí i fins les quatre de la matinada. La jornada, doncs, s’iniciarà amb un torneig de futbol sala, posteriorment es farà un dinar popular amb preus populars, a la tarda es farà una cercavila de cultura popular pels carrers de la vila i a les sis, la mainada podrà gaudir d’una gimcana i posteriorment una xocolatada.

A la nit, al pavelló de Can Violí, hi tindrà lloc el concurs de grups novells i després Els Catarres i Brams oferiran els seus concerts. Les entrades es poden comprar a través d’internet (www.connecta.cat) o la mateixa nit a les taquilles. Un dia per gaudir de la festa i la nostra cultura.

JERC del Vallès

Exit mobile version