Arriba a la Garriga el festival Connecta

0

El passat divendres dia 12 d’abril a la Sala de Plens de l’Ajuntament de la Garriga, es va presentar el cartell del festival Connecta a través del tinent d’alcalde del municipi, Jordi-Eduard Perales, festival musical que protagonitzen les JERC del Vallès. Aquest, serveix per a promocionar bandes juvenils de música en català i escalfar motors per l’Acampada Jove: es tracta de donar una primera oportunitat a aquests grups novells de la nostra comarca i d’arreu dels Països Catalans.

A la presentació també hi havia un representant de les JERC de la Garriga, Jordi Garcia Filbà, que destacava el fet que el Connecta torna de nou a la seva població, on sempre ha estat un èxit de participació, ja que és un festival de tot el Vallès. Durant diversos anys ha tingut lloc a poblacions com Caldes de Montbui o Sant Cugat.

JERC_Festival_Connecta_02Laia Carbó, portaveu de les JERC del Vallès, va explicar que el Connecta d’aquest any comença a les deu del matí i fins les quatre de la matinada. La jornada, doncs, s’iniciarà amb un torneig de futbol sala, posteriorment es farà un dinar popular amb preus populars, a la tarda es farà una cercavila de cultura popular pels carrers de la vila i a les sis, la mainada podrà gaudir d’una gimcana i posteriorment una xocolatada.

A la nit, al pavelló de Can Violí, hi tindrà lloc el concurs de grups novells i després Els Catarres i Brams oferiran els seus concerts. Les entrades es poden comprar a través d’internet (www.connecta.cat) o la mateixa nit a les taquilles. Un dia per gaudir de la festa i la nostra cultura.

JERC del Vallès

JERC_Festival_Connecta_01

Article anteriorSituació límit per l’Olímpic després d’un nou empat
Article següentSant Benet, Erasmus, Europa

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.