Situació límit per l’Olímpic després d’un nou empat

0
logo_olimpic

La victòria es resisteix a tornar a la rutina de l’equip garriguenc i ja són quatre els empats seguits que el condemnen a la setzena posició d’una lliga que està resultant tant o més dura del que es preveia l’any passat quan es va aconseguir l’ascens. I és que aquesta jornada fora de casa no han sigut capaços de perforar la porteria del Cardedeu, un rival directe en les aspiracions dels nois de Toni Cruz –són onzens a 10 punts de distància-, i el resultat final de 0 a 0 els serveix de ben poca cosa i els relega a la setzena posició amb 28 punts.

Ara, la línia vermella la marca el Sallent, amb 33 punts. Una línia vermella que encara és assumible, sempre i quant la victòria torni a aliar-se amb l’Olímpic. És per això que el partit de la setmana vinent al Municipal de la Garriga serà vital de necessitat, doncs la visita del Parets els pot catapultar i donar aire o bé enfonsar-los perillosament i potser definitiva en el pou del al descens.

El proper partit és, doncs, el dissabte dia 20 d’abril a les 16:30 h. i s’espera una gran assistència de públic garriguenc que animi els seus jugadors.

JORNADA_27_Res_i_class

JORNADA_27_Partits

Article anteriorL’Ajuntament convoca Plans d’Ocupació Municipal
Article següentArriba a la Garriga el festival Connecta
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.