Adéu Lliga d’Hivern… hola Copa Primavera!

0
210

El torneig de la regularitat del futbol sala de la Garriga va arribar divendres passat a la seva fi, tot i que el títol de lliga ja tenia amo des de l’anterior jornada, i ara comença un nou torneig primaveral en el que és la seva primera edició. La Copa Primavera, que comença avui dilluns amb el partit entre el Sàhara i L’illot F.C. (al SEK a les 21:30 h), constarà d’una primera fase de grups amb quatre equips i d’unes eliminatòries directes a partir de setzens de final entre els millors classificats.

Aquest nou torneig s’ha encabit a l’agenda futbolística degut a la poca disponibilitat d’horaris del pavelló de Can Violí pel gran nombre d’entitats esportives que en reclamen la seva utilització. Enguany, per això, la lliga s’ha dividit en dues parts i dos grups i el nombre final de partits s’ha vist reduït a 18.

Els grups i els horaris de la Copa, a continuació:

GRUP 1: SAHARA, L’ILLOT, COEMMO.COM, F.S.KANILLA
GRUP 2: TJAUTOMOCIÓ, UNITED, SHALKE TEMETO,  BLACK MAMBAS
GRUP 3: MOYA ADVOCATS, LITTLE ITALY, PLANET BIKES, BAR LA PLAÇA
GRUP 4: EL TRULL, BARRI DE DALT, NOLA TOQUEM, EL MOBLE
GRUP 5: ASSESSORIA CONGOST, EL PONT DE CAN NOGUERA, ASTON BIRRA, KALYPOLIS

Copa_Primavera_HORARIS

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.