La Garriga torna a reivindicar l’escola en català

0
CONCENTRACI_01

Un centenar de persones es varen reunir de nou a la plaça de l’Església de la Garriga per mostrar el seu rebuig a la interlocutòria del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que indica, entre d’altres, que tota una aula d’alumnes haurà de canviar d’idioma si tan sols un sol d’ells demana que les classes siguin impartides en castellà. Aquesta nova intromissió de la justícia al sistema d’immersió lingüística català ha tornat a mobilitzar política i societat, així com la comunitat educativa, que ja ha advertit que desobeirà aquesta sentència.

L’encarregat d’obrir els parlaments ahir a les set de la tarda va ser Jordi-Eduard Perales i, seguidament, l’alcaldessa de la Garriga, Meritxell Budó, va reafirmar la unitat de la majoria del poble català en el rebuig a la interlocutòria. Tots els partits polítics garriguencs amb representació a l’Ajuntament varen donar suport a l’acte, a excepció del PP.

Per finalitzar els parlaments, dos membres de la comunitat educativa del poble varen llegir el manifest de Som Escola on es fa una crida a desobeir el TSJC. Crits d’independència i un tímid himne dels Segadors cantat a cappella van signar el punt i final a una concentració que, per repetitiva, ja comença a esgotar la paciència a molta gent.

CONCENTRACI_02

CONCENTRACI_03

CONCENTRACI_04

Article anteriorHabemus Papam?
Article següentEcoliber, primera llibreria especialitzada en ecologia del nostre país, celebra el seu primer aniversari
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.