Aclariment de l’ANC

0
ANC LG_logo_web

El diari NacióGranollers.cat s’ha fet ressò d’unes declaracions d’Albert Rivera, líder de Ciutadans i veí del nostre poble, a raó del tancament del servei nocturn del CAP, que des de l’ANC La Garriga volem aclarir.

Rivera ha etzibat que l’alcaldessa Meritxell Budó i el president de la Generalitat, Artur Mas, “estan més preocupats per aprovar mocions independentistes i de penjar estelades que per la salut dels seus veïns”. El president de C’s assegura que l’equip de govern municipal “posa la identitat i el partit per sobre la salut de 26.000 vallesans”. També ha destacat que “CiU i el govern municipal pengen a l’Ajuntament la bandera separatista més gran del món mentre tanquen les urgències nocturnes del nostre poble”.

Per això, volem constatar que l’estelada més gran del món, que es va penjar el 14 d’octubre de 2012 a la façana de l’Ajuntament, va ser una iniciativa de l’ANC garriguenca, on el consistori va donar el seu suport permetent que es pengés durant unes hores. Per exemple, penjar l’estelada més gran del món va costar 50 euros, pagats per l’ANC mitjançant la mateixa festa. La instal·lació de les plaques de “Municipi per la Independència”, a les entrades nord i sud de la Garriga, també van ser pagades per l’ANC així com l’estelada que oneja a la rotonda de la carretera de Ribes, mentre que l’Ajuntament va instal·lar-hi el pal, mobiliari urbà municipal.

L’Assemblea Nacional Catalana La Garriga no rep subvencions de l’Ajuntament i es finança mitjançant dues vies: les quotes dels seus associats i les activitats populars i festives que organitza i que han servit per poder finançar aquestes 3 activitats esmentades entre moltes d’altres. Volem deixar ben clar que no s’han pagat amb diners del consistori sinó amb aportacions voluntàries de molts garriguencs i amb la col·laboració de diferents entitats del nostre poble.

Això sí, volem agrair el suport que hem tingut de l’Ajuntament de la Garriga, encapçalat per l’alcaldessa Meritxell Budó i de tots els regidors electes i grups que formen part o no de l’equip de govern. Sabem de sobres i valorem molt, que el camí cap a l’Estat propi necessita el suport i la col·laboració dels habitants, entitats, polítics i institucions de la nostra terra.

També sabem que, amb un Estat propi, moltes d’aquestes retallades en sanitat i educació, imposades pel govern espanyol, no s’haurien de fer i per això treballem democràticament i sense fer demagògia perquè Catalunya, en un futur breu, esdevingui un Estat. Simplement, per fer les coses una mica millor i viure amb més qualitat de vida que la que ens nega l’Estat espanyol.

L’ANC La Garriga combatrà amb la veritat tota declaració difamatòria i demagògica que vulgui embrutar el procés cap a la independència, les nostres institucions i dividir els garriguencs.

Víctor Rodríguez i Iñigo – Resp. Comunicació ANC La Garriga

 

Article anteriorUn tram del carrer dels Banys recupera el doble sentit de circulació
Article següentHabemus Papam?
Treballar unint forces per arribar a tenir una Catalunya independent. La delegació garriguenca treballa per ampliar i arribar al màxim número de garriguencs, sumant l’esforç i la feina de tothom per a caminar cap a la independència de Catalunya.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.